De dag van vertrek - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Fam. Peeters en de With - WaarBenJij.nu De dag van vertrek - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Fam. Peeters en de With - WaarBenJij.nu

De dag van vertrek

Door: Adriaan

Blijf op de hoogte en volg Fam.

16 Juli 2012 | Nederland, Leiden

Het is bijna de dag van vertrek. De familie Peeters gaat om 5:30u richting Leiden. Wij slapen dan nog lekker ;-). Ik zie dat het inmiddels 12;00u geweest is! De wekker in Leiden staat op 06:00u (de dames hebben nogal wat tijd nodig). Fam. Peeters verwachten we om 07:30u: koffie en (warme) broodjes zijn hun deel. Om 08:15u komt de rolstoeltaxi met (hopenlijk) voldoende ruimte voor alle bagage.

• 16 Juli 2012 - 06:48

Cees En Ineke:

Inmiddels maandag en als alles goed is zitten zowel alle passagiers alsmede alle koffers in de rolstoel-bustaxi en is de grote reis dus begonnen.
    Wij wensen jullie een hele goede reis toe, een behouden aankomst en een goede tijd in Ethiopië. Doen jullie iedereen de groeten daar die via Keleme of Tewodros deel uit maakt van onze familie?
    Geniet van de reis!!
    Groet
    Cees en Ineke

• 16 Juli 2012 - 16:48

Annemarie:

Goeie timing om nu op reis te gaan. Het lijkt hier wel herfst. Het waait behoorlijk en de regen komt hier werkelijk met bakken uit de lucht. Ik hoop dat jullie een goeie reis hebben en zonder vertraging konden vertrekken. Veel plezier!