het laatste half uurtje
Door: Keleme
Blijf op de hoogte en volg Fam.
16 Juli 2012 | Nederland, Leiden
Vannacht heb ik maar 3 uur geslapen want de zenuwen gierde door m'n lichaam.
We zijn nu aan het wachten op de taxi.
Ik heb er onwijs veel zin in om na 5 jaar mijn zus weer in m'n armen te sluiten is natuurlijk weer helemaal geweldig!
Tot in Addis
16 Juli 2012 - 06:14
Moniek:
Wat kan ik me dat goed voorstellen Keleme dat je niet kon slapen van de zenuwen! Geniet maar heel veel van jullie tijd daar en van je zus! Een hele goeie reis gewenst!
Knuf voor iedereen!
Xxx Mo -
16 Juli 2012 - 06:49
Cees En Ineke:
Hoi Keleme!
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je er naar uitkijkt om je zus weer in je armen te sluiten!!! Geweldig toch dat dit weer kan??? En je weer lekker bij kunt kletsen over alles in jou en haar leven?
Geef je haar een dikke knuffel van ons?
Liefs
Oom Cees en Ineke -
16 Juli 2012 - 07:47
Jacqueline Coolen:
Spannend allemaal,,,
Ik ken de familie Peeters, maar niet de andere familie.
Vraag: zou het profiel iets uitgebreid kunnen worden zodat we iets meer weten van de reizigers wat het lezen makkelijker maakt? Ik zal het van de vorige reis moeten weten, maar details ben ik kwijt.
Bv: er is een zus die daar nog woont?
Goede reis!
16 Juli 2012 - 09:59
Thuur:
Hay, Conny, Testfaye en de rest, allemaal een hele goede reis, een goede gezondheid en veel plezier gewenst vanuit een zonnig Frankrijk.
Groeten van Marly, Arhur, Anouk, Anouk (ja 2x), Jeroen en ......Ties -
16 Juli 2012 - 11:14
Jan Willem:
Goede reis!
ik zie dat het weer in Addis Abeba ongeveer hetzelfde is als hier, dus wat dat betreft zal de cultuur shock wel meevallen ;-)
Groeten aan Zamedi... ik zie haar nog zo onder de boom in mijn achtertuin de koffie ceremonie doen.
Jan Willem -
16 Juli 2012 - 18:49
Frans Reijnen:
Fijn dat jullie onderweg zijn. Geniet er onwijs van en maak er iets geweldigs van!!! -
17 Juli 2012 - 05:39
Els Teeuwen Ospeldyk:
Conny , we wensen jouw, je familie en vrienden een fijne vakantie.
Groetjes uit Ospeldijk