Vooral veel wachten......
Blijf op de hoogte en volg Fam.
03 Augustus 2012 | Ethiopië, Addis Abeba
De jongens sliepen uit, (eindelijk!!) en de rest sjouwde weer met alle koffers 2 verdiepingen hoger (pufpuf) en daar mogen we blijven zitten tot we weer naar huis gaan.
Om 13.00 u vertrokken we naar een traditioneel restaurant waar we een ontmoeting hadden geregeld met de familie van Tewodros. Dit werd een eindeloos wachten met onduidelijke communicatie (op zijn Ethiopisch) maar uiteindelijk kwam alles goed. Hierna werden we bij een oom van Tewodros,thuis, verwacht. Hay, Conny en Keleme gingen niet mee. Daar wachtte ons een hartelijke ontvangst met oom en nog een huis vol familie, eten, drinken en koffieceremonie. Een bijzonder warme ontmoeting.
03 Augustus 2012 - 21:50
Cees En Ineke:
Wat fijn dat jullie weer veilig in Addis zijn en daar uitgebreid hebben kunnen bivakkeren met de familie van Tewodros; zal voor hem erg bijzonder zijn om zoveel mensen uit zijn familie te ontmoeten! Daar kunnen we ons in elk geval veel van voorstellen, maar wat de echte impact is kan denk ik niemand beter begrijpen dan Tewodros zelf. We zijn dan ook benieuwd naar zijn ervaringsverslag hierover.
We wensen jullie nog een goed verblijf in Addis toe, Doe de groeten aan Zamedi en alle anderen! -
03 Augustus 2012 - 23:53
Koos :
spannende verhalen allemaal. ben benieuwd wat tedi vond van die ontmoeting met zijn familie. ik neem aan dat jullie volgende week weer terugkomen. blijf gezond en tot ziens
koos en familie -
04 Augustus 2012 - 12:11
Joyce Smeets:
Hoi Conny, Hay en Tesfaye!
Wauw wat een avontuur beleven jullie daar en wat een prachtige verhalen!!
Het is werkelijk een lust om te lezen wat jullie daar allemaal meemaken.
Volgens mij komen jullie nu bijna naar huis. Geniet nog van de laatste paar dagen!
Liefs Joyce -
04 Augustus 2012 - 15:56
Jan Willem:
Ik ben ook heel benieuwd naar het verslag van Tewodros over de ontmoeting met zijn familie: ineens honderd ooms erbij of zo. Hoe zit dat? Competitie? -
04 Augustus 2012 - 19:22
Tante Bep:
Goh, de reis zit er bijna alweer op. Wat hebben jullie veel meegemaakt.
Wij wensen jullie een hele goede terugreis toe. Helaas kan ik woensdag niet op Schiphol staan om jullie te verwelkomen.
We moeten die dag naar Woerden.
Ik vind het erg jammer, maar het is niet anders.
Ik hoop jullie gauw te ontmoeten.
Liefs voor iedereen.