Nog één week thuis - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Fam. Peeters en de With - WaarBenJij.nu Nog één week thuis - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Fam. Peeters en de With - WaarBenJij.nu

Nog één week thuis

Door: Adriaan

Blijf op de hoogte en volg Fam.

09 Juli 2012 | Nederland, Leiden

Het vertrek komt dichterbij: we zijn aan het aftellen. Uit Addis hebben wij begrepen dat Zamedi dat ook doet. Vandaag wat vrienden toegevoegd aan mailinglijst en gezien dat we al een onbekende volger hebben! Misschien is het leuk om terug te kijken naar onze vorige reis: apdewith.waarbenjij.nu

• 10 Juli 2012 - 15:54

Lian:

Hallo Luitjes,
    Wat spannend allemaal zeg. Ik voel met jullie mee. Enne...alles in orde? Paspoort, visum? Ja dat laatste weet ik zeker want ik was er zelf bij toen dit in orde gemaakt werd in Brussel. Heb Conny wegwijs gemaakt over een drukke rotonde vlakbij de ambassade. Ha ha.Ze verteld jullie dit wel in het vliegtuig.Ik wens een ieder van jullie alvast een fijne vakantie en kijk erg uit naar jullie verslag. Groet en geniet ervan!

• 10 Juli 2012 - 19:11

Hans En Nely:

luitjes, een te gekke vakantie, geniet ervan en kom goed terug. We volgen jullie!
    greeetzz

• 11 Juli 2012 - 08:50

Annemiek:

Ik wens jullie een onvergetelijke vakantie toe! Groetjes Annemiek

• 14 Juli 2012 - 09:54

Wim Schaap:

Een heel goede en mooie reis gewenst en behouden thuiskomst.Wim

• 15 Juli 2012 - 16:49

Tramstraat Roggel:

Geniet en kom heel terug!

APFRJ

• 15 Juli 2012 - 18:20

Willy:

Een goede reis! En tot feuds over een paar weken haha!

• 15 Juli 2012 - 21:54

Jacqueline Coolen:

Wat leuk om het weer te volgen. Een fantastische tijd wensen we jullie en kom uitgerust, heelhuids, voldaan weer thuis. Nou, nou, zijn ze nog niet weg en zit ik al over thuis komen te kletsen ;-)

Geniet!