Routekaart
Blijf op de hoogte en volg Fam.
25 Juli 2012 | Ethiopië, Mek'ele
I: Debre Zeit
J: Awassa
25 Juli 2012 - 21:47
Poei:
Poei, stevig reisprogramma zeg, en dan ook nog in het regenseizoen! Nou ja, niet te heet, zullen we dan maar zeggen.
Zo'n kamelengroep, gewoon aan het werk, dat zou ik ook graag hebben gezien.
Veel plezier nog verder.
Groet
Jan Willem -
25 Juli 2012 - 23:28
Jacqueline Coolen:
Hoi, nu snap ik iets niet: ik mis wat verslagen!
Ik had een paar keer gereageerd maar vind niets terug. Is er nog een site? Wat doe ik verkeerd?
Groet! -
25 Juli 2012 - 23:30
Jacqueline Coolen:
Nou, nou, gevonden: ik keek bij RECENTE verslagen.
Maar ik ben blij dat jullie het goed hebben.
Groet!
Jacqueline -
26 Juli 2012 - 12:18
José:
Wat een indrukwekkende reis maken jullie zeg!! -
27 Juli 2012 - 20:38
Cees:
Hoi Adriaan en Marian,
Toen we dinsdagavond in Leiden kwamen zat Jopie ons al op te wachten! Hij is erg aanhankelijk, laat zich aaien, gaat op z'n rug liggen en laat zich verwennen en meldt zich regelmatig voor zijn brokjes, soms met een muis op de stoep achterlatend...
wij genieten hier, net als jullie daar. Niet te vergelijken, dat begrijpen wel natuurlijke, maar het is niet minder waar.
Veel plezier daar en groetjes aan iedereen! Ook van moeders!!!
29 Juli 2012 - 21:33
Fam.Groen:
Lieve mensen,
Eindelijk een reactie vanuit de Lage Morsweg. Prachtige foto's en fijn dat jullie het naar julie zin hebben!
Berichtje van de neefjes:
Tedy spannende verhalen! Wij zijn blij dat je het naar je zin hebt. Wij zijn net terug uit belgie we hopen dat we snel we kunnen afspreken.
Liefs,
Familie Groen -
31 Juli 2012 - 08:59
Hallo Allemaal:
Ook wij hebben eindelijk de tijd genomen om jullie mooie verhalen te lezen. Het is weer erg indrukwekkend. Wat een spannende omgeving als we die foto's zien, en mooi.
Vele groetjes uit Herten, doe voorzichtig allemaal !
Giel en Lisette -
31 Juli 2012 - 12:18
Moniek:
Wat een prachtige verhalen allemaal zeg!
@ Tewodros: ik ben een dagje te laat, maar alsnog van harte met je verjaardag! :-)
Liefs Moniek -
02 Augustus 2012 - 21:19
Van Harte!:
Dag Tewodros (en de rest natuurlijk). Alsnog van harte gefeiliciteerd met jouw verjaarddag! We kwamen vandaag terug van vakantie, keken op de kalender en zagen dat deze heugelijke dag net voorbij was. We hopen dat je een fijne verjaardag hebt gehad, en dat jullie natuurlijk een mooie reis maken die aan alle verwachtingen tegemoet komt of zelfs overtreft.
Geniet er van!
Hartelijke groet,